39%
  • Cablu HDMI de mare viteza CHLIANKJ, cu Ethernet, ARC, HDR, 3D, Full HD 1080P, 2 m - Img 1
  • Cablu HDMI de mare viteza CHLIANKJ, cu Ethernet, ARC, HDR, 3D, Full HD 1080P, 2 m - Img 2

Cablu HDMI de mare viteza CHLIANKJ, cu Ethernet, ARC, HDR, 3D, Full HD 1080P, 2 m

9,15 Lei (TVA inclus) 15,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 159
Cod produs - SKU SB07KXL5H6Y

Descriere

Viteză mare cu Ethernet: transferă date la viteze de până la 18 gigabiți pe secundă, dispozitive HDMI cu acces la internet, cum ar fi receptoare blu-ray playere, de exemplu, partajați conexiunea la internet cu alte dispozitive HDMI care nu mai trebuie să fie conectate la un cablu de rețea separat. Compatibilitate completă: compatibil cu toate dispozitivele HDMI, cum ar fi Nintendo Switch, PS4, PS3, Roku, Boxee Boxee, Xbox One, Xbox 360, NVIDIA SHIELD, Samsung DeX, Blue Ray Player, Receptor AV, Receptor SAT, Receptor Sky, Receptor hard disk, Soundbar, Raspberry Pi, Proiector, Apple TV, Samsung TV, Receptor DVB sau Player și toate celelalte dispozitive cu un port HDMI.

Detalii:

Dimensiuni: 2 m 

Culoare: negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.