Stabilizator gimbal pentru telefon Powcan, negru, 93 x 165,4 mm

[1]
40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 126
Cod produs - SKU SX0019SU2IF

Descriere

În calitate de fotograf privat: stick-ul selfie de urmărire a mașinii este conceput pentru a rezolva aceste probleme enervante pe care le-ați întâlnit, de exemplu: Nu puteți face singur un portret frumos pe toată lungimea. Nu pot înregistra videoclipuri fără fotografi. Nu-ți pot da drumul mâinilor cu selfie stick-ul normal. Suportul fix nu este flexibil etc. Toate acestea vă vor ajuta să rezolvați problema camerei.

Detalii: 

Suportul pentru telefon pentru urmărirea feței introduce tehnologia AI a compoziției imaginilor umane și a estimarii la scară în înregistrările inteligente 360 de grade. Când pleci, telefonul mobil se rotește în locul în care vrei să mergi, stabilește poziția și face automat poze la un timp stabilit de 3 secunde.

Urmărirea inteligentă a obiectelor: Acest stick selfie pentru telefonul mobil poate urmări și înregistra obiecte în timp real, urmărește schimbarea, de exemplu când câinele se mișcă, telefonul urmărește și câinele și apoi trage automat. În plus, combinația dintre algoritmii de învățare profundă și de viziune pe computer asigură că următoarele sunt mai fluide.

Culoare: negru

Dimensiune: 93 x 165,4 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

2 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
100%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

S
Sgubea Razvan
11 dec. 2023
Nu prea îsi face treabă...este bun că stand