Set cablu HDMI, cablu Ethernet CAT7, o pensula si o laveta Brighton, PVC/metal/microfibra, negru/auriu

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 122
Cod produs - SKU SX001ORSIU5

Descriere

Setul profesional de cablu și îngrijire Brighton pentru toate televizoarele Samsung oferă tot ce aveți nevoie pentru cea mai bună experiență de vizionare. Compatibil cu toate televizoarele Samsung, inclusiv televizoarele QLED, televizoarele Neo QLED, televizoarele OLED, The Frame, The Serif, The Sero, The Terrace, televizoarele Samsung 8K și 4K, televizoarele Samsung HD și Full HD și televizoarele Samsung Crystal UHD.

Detalii: 

Cu cablul Brighton HDMI 2.1 HDR 8K@60hz 4K@120hz, placat cu aur negru, veți avea un conector de ultimă generație la televizorul dvs. Samsung, pentru o vizionare captivantă și detalii cu acțiune rapidă. De la îmbunătățirea fiecărui pixel până la luminozitate, contrast și culoare de neegalat, cablul HDMI 2.1 va îmbunătăți modul în care vizionați Netflix, Apple TV, Fire TV și multe altele.

Cablu HDMI 2.1 Acceptă performanța optimă pentru conectarea televizorului dvs. Samsung la Sony PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X, Apple TV 4K, 4K HDR, HDR 10 și Dolby Vision.

Cablul Ethernet Cat 7 Brighton cu conectori placați cu aur vă oferă cea mai bună conexiune fizică la rețeaua dvs. de internet de mare viteză. Conectarea televizorului cu un cablu ethernet în loc să utilizați WIFI are ca rezultat o viteză, performanță și fiabilitate maxime la internet.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.