Cablu HDMI 2.1 Qianrenon, PVC/metal, negru/auriu, 150 cm, 8K

45,75 Lei (TVA inclus) 75,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU PX001GKABSR

Descriere

Performanță ridicată: acceptă cele mai avansate formate audio și cea mai înaltă calitate audio, acceptă Dynamic HDR 10, VESA DSC 1.2a, BT 2020, Dolby Vision, Rată de reîmprospătare variabilă (VRR), Quick Frame Transpor (QFT) și Quick Media Switching (QMS) ), canal îmbunătățit de retur audio (eARC).

☆ Structură fiabilă: Ecranarea triplă poate rezista la mai mult de 3.000 + 90 de grade. Conectorii placați cu aur de 24k și conductorii de cupru fără oxigen de înaltă puritate asigură o conductivitate maximă și o transmisie optimă a semnalului.

☆ Viteză ultra-înaltă: Rată de transfer de până la 48 Gbps, viteză ultra-înaltă. Interferențe anti-EMI și RFI, prevenind degradarea sau atenuarea semnalului.

Compatibil cu PS5, PS4, PS3, bucurați-vă de un joc fluid și fluid cu frecvența de cadre ridicată, cu suport pentru ieșire de 120 Hz pe afișaj 4K și ieșire de 60 Hz pe afișaj 8K. Notă: asigurați-vă că dispozitivele dvs. acceptă 8K.

Detalii: 

Culoare: negru/auriu

Material: PVC/metal

Dimensiune: 150 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.