Rola de cablu de mare viteza internet TBMax, plat, Xbox, PS4, Smart TV, negru, 30 m

42,70 Lei (TVA inclus) 70,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 99
Cod produs - SKU SX0016V6M61

Descriere

Cablul UTP Patch este un design plat, subțire și se potrivește perfect sub covor, vin cu cleme de cablu de 20buc advoid cablu încurcat și de a salva locul.

Durabilitate: 100% oxigen gratuit sârmă de cupru: unshielded Twisted Pair cablu patch-uri, turnate tulpina-relief cizme, și matrite snagless rezista la coroziune.

Clipuri gratuite: 100ft (30Meters) cablu Ethernet este suficient de lung pentru a fi utilizate la domiciliu, birou, hotel și cele mai multe locuri. La pachet cu cele 20 de clipuri de cablu,nu este nevoie să le cumpere în altă parte.

Viteză mare: cablu Ethernet 30m, performanță ridicată de transmisie și pierderi scăzute de semnal. Lățime de bandă mare de până la 250 MHz, transmite date la viteze de până la 1 Gbps. Lucru ușor la domiciliu.

Design plat: Cablul plat este flexibil, subțire, insesizabil, dar rezistent și mai ușor de ascuns sub un covor sau fixat la perete și mese.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.