Cablu HDMI 8K Snowkids, 8K60 4K120 144Hz de mare viteza, gri, 1 m

66,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001IMC0FP

Descriere

Cablu extensie HDMI 8K: Cu cablul de extensie HDMI, puteți extinde un cablu HDMI scurt pentru conectarea la dispozitive HDMI. Suportă 4K x 2K 60Hz, inclusiv 48Gbps, 4K 2160p Ultra High Definition oglindire și modul de expansiune, HDR, 3D, ARC, HEC, CEC, HDCP 2.2, Deep Color pe 48 de biți, Return audio (ARC), Dolby Audio TrueHD 7.1 și funcția Hot Plug pe care o puteți filma cu familia pe cel mai mare ecran. Împarte-ți casa. Toate vizualizările ultra HD.

Compatibilitate perfectă: cablul de extensie HDMI feminin 4K este compatibil cu toate dispozitivele HDMI, cum ar fi PS4, PS3, stick TV, Home Theater, HDTV, monitoare, proiectoare, playere Blu-ray, Roku Fire Stick, laptopuri LG, televizoare. Hdr 4K ideal pentru a vă bucura

de o calitate excelentă a imaginii și a sunetului la TV, Freebox, Livebox etc.

Lungime: 1 m

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.