Cablu HDMI 8K de foarte mare viteza Gardien, 2.1, 48Gbps, compatibil cu TV / PS5 / X. Box, 1 m

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 27
Cod produs - SKU SX001IW29N3

Descriere

2021 HDMI 2.1: Cablul nostru HDMI are o culoare HDR dinamică unică, poate procesa cu precizie orice sursă de semnal. Veți găsi surpriza HDMI 8K de înaltă rezoluție, unde fiecare detaliu este clar vizibil în fața ochilor.

Cablu HDMI 8K de foarte mare viteză: cablul HDMI 8K corespunde versiunii standard de HDMI 2.1. În comparație cu HDMI 2.0, viteza de transfer este crescută direct de la 18 Gbps la 48 Gbps, atunci când vizionați videoclipuri, nu mai multe imagini sunt blocate sau abandonate. Se poate rezolva perfect toate problemele de balbism, ghosting și imagini neclare.

Compatibilitate universală: acest cablu HDMI 8K utilizează cea mai recentă tehnologie, este compatibil cu 8K @ 60Hz, 4K @ 144Hz / 120Hz / 60Hz, suportă rezoluții 5K, 10K și alte rezoluții. De asemenea, este compatibil cu versiunile HDMI 2.0b / 2.0a / 1.4 / 1.3 / 1.2 / 1.1. Suportă afișaj video 3D, HDR dinamic, eARC, ALLM, QFT, QMS, VRR Îmbunătățiți valorile fiecărui moment pentru adâncime, detalii, luminozitate și bucurați-vă de cea mai înaltă experiență ultra-înaltă definiție a ecranului mare.

Lungime: 1 m

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.