Cablu HDMI 2.1 SNOWKIDS, nailon/aliaj de aluminiu, gri/negru, 2 m, 8K

18,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 316
Cod produs - SKU SX001I0KLPN

Descriere

Cablu HDMI 8K 48Gbps: cablul HDMI 8K folosește cea mai recentă tehnologie 2.1 și este compatibil cu 8K la 60Hz și 4K la 120Hz. Poate afișa clar orice particulă și poate procesa cu acuratețe fiecare sursă de semnal. Cu proprietățile dinamice unice ale HDR și tehnologia de procesare a culorilor pe 12 biți, fiecare scenă a videoclipului vă oferă profunzimea, luminozitatea și acuratețea detaliilor ideale. Cu Dolby Atmos și Dolby Vision, puteți avea o experiență impresionantă.

Detalii: 

Revoluție progresivă 2.1: acest cablu HDMI 8K folosește cea mai înaltă tehnologie pentru a procesa cu acuratețe sursa semnalului. Imaginile nu vor mai atârna sau căde atunci când vizionați.

Cablu HDMI pentru fanii jocurilor: acest cablu HDMI trece prin tehnologia 4K și poate atinge o rezoluție mare de 8K la viteză mare. De asemenea, puteți obține imagini soft 4K la 120 Hz. Modul actual de joc acceptă frecvența de reîmprospătare variabilă (VRR) și maximizează valoarea plăcii grafice și a procesorului. Când schimbați scenele, rata de reîmprospătare se modifică în consecință pentru a obține o imagine mai netedă și mai detaliată.

HDMI de calitate militară: acest cablu HDMI de mare viteză a atins o înălțime fără precedent a materialului clasic cu un nou cip inteligent. Nu numai că îmbunătățește rezistența carcasei din aliaj de aluminiu, dar și mufa, care este realizată din material placat cu aur de 24K, îmbunătățește efectul de transmisie a semnalului. Partea cablului este realizată din material nailon de calitate militară și este anti-alunecare. Rezistența la îndoire poate rezista până la 13000 de ori de îndoire.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.