Cablu HDMI 4 K PIPIKA, 60 Hz, nailon/plastic/metal, gri/negru, 2 m

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 82
Cod produs - SKU SX001J9UZQN

Descriere

Cablul HDMI de mare viteză acceptă HDMI 2.0b, inclusiv 18 Gbps, moduri de oglindire și extindere, Ultra HD 4K 2160p, HD 2K 1080p, QHD 1440p, HDCP 2.2, 48-bit deep colour, audio return (ARC), mai bun decât audio TrueHD 7.1 și hot swappable. [Cablu HDMI 4k]: Acest cablu HDMI cu o teacă împletită din nailon extrem de durabilă, o rezistență la încovoiere de 10.000+ și cu conectori placați cu aur de 24K de înaltă calitate este perfect pentru orice birou sau loc de divertisment. [Compatibil cu toate componentele HDMI]: Compatibil cu toate versiunile HDMI, inclusiv HDMI 1.3/1.4/2.0/2.0a/2.1. Ecranarea metalică și conectorii rezistenți la coroziune placați cu aur pot preveni interferențele externe ale semnalului, asigură o transmisie stabilă a semnalului și minimizează pierderea semnalului.

Detalii:

Culoare: gri/negru

Dimensiuni: 2 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.