Cablu HDMI 2.1 de inalta viteza Gardien, 8K, compatibil cu TV / PS3 / Xbox, 3 m

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU SX001H4K2F9

Descriere

Upgrade HDMI 2021.2 1: Are o culoare HDR dinamică unică, care procesează cu precizie fiecare sursă de semnal. Veți descoperi că HDMI 8k de înaltă rezoluție vă oferă este uimitor și arată fiecare detaliu clar în fața ochilor. Cablu HDMI 8k de mare viteză: Cablul HDMI 8K corespunde versiunii standard a HDMI 2.1. În comparație cu HDMI 2.0, viteza de transmisie are un salt de calitate de la 18 Gbps la 48 Gbps direct, iar atunci când vizionați videoclipuri, nu se vor mai bloca sau scăpa imagini. Poate rezolva perfect toate problemele de bâlbâială, fantomă și imagini neclare.

Detalii:Compatibilitate universală: Gardien acceptă 8K @ 60Hz, 4K @ 144Hz / 120Hz / 60Hz. Sunt acceptate diferite rezoluții, inclusiv 5K și 10K, compatibile înapoi cu versiunea HDMI 2.0b / 2.0a / 2.0 / 1.4 / 1.3 / 1.2 / 1.1. Suportă afișaj video 3D, HDR dinamic, eARC, ALLM, QFT, QMS, VRR. Îmbunătățiți valorile fiecărui moment pentru profunzime, detalii, luminozitate și bucurați-vă de experiența supremă de definiție ultra-înaltă a ecranului mare.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.