Cablu HDMI 2.0 Bomenya, 8K, metal/nailon, gri, 1,2 m

22,75 Lei (TVA inclus) 35,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 88
Cod produs - SKU PX001K1VXLB

Descriere

Cablul HDMI de mare viteză BOMENYA 8K dispune de cea mai recentă tehnologie și este compatibil cu 48Gbps 8K @ 60Hz și 4K @ 120HZ, afișează clar fiecare particulă și procesează fiecare sursă cu precizie. Cu Dynamic HDR unic de 8K HDMI și procesare de culoare pe 12 biți, fiecare scenă a videoclipului este descrisă cu profunzime, luminozitate, detalii, contrast și o gamă mai largă de culori pentru o experiență de vizionare mai bună.

În comparație cu cablurile HDMI 4K, cablul HDMI BOMENYA nu este limitat la 4K@60Hz și permite o calitate ridicată a imaginii la 8K cu 48Gbps și 4K fluid la 120Hz. De asemenea, acceptă o rată de reîmprospătare variabilă (VSR) pentru o procesare mai precisă a imaginilor redate. Perfect pentru pasionații de jocuri care doresc să se bucure de jocuri cu frecvență ridicată de cadre fără animații întrerupte și fisuri de ecran.

Folosirea nailonului premium țesut dublu pe cablurile HDMI BOMENYA va prelungi foarte mult durata de viață. Cablu HDMI de viteză ultra mare cu rate de transfer de până la 48 Gbps, conectori din metal placat cu aur de 24K pentru rezistență la coroziune, carcasă durabilă din aluminiu și ecranare triplă pentru a rezista interferențelor, EMI și RFI și pentru a preveni pierderea sau atenuarea semnalului, oferindu-vă o întârziere fără întârziere.

Detalii: 

Culoare: gri

Material: nailon/aluminiu

Lungime: 1,2 m

Detalii

SKU
PX001K1VXLB
Categorii
culoare
Gri
Material
Metal, nailon

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.