Set 5 cabluri USB Type C Xgmatt, nailon/aliaj de aluminiu, gri/negru/albastru, 2 m

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 77
Cod produs - SKU PX001S6QBUV

Descriere

Cablul XGMATT USB C respectă pe deplin protocolul de încărcare rapidă USB-C și un rezistor de tracțiune de 56KΩ încorporat, cip inteligent îmbunătățit cu protecții multiple în interior. Acest încărcător de tip c oferă o conductivitate fiabilă și un curent de încărcare stabil, protejându-vă smartphone-urile împotriva deteriorării cauzate de supracurent sau supratensiune.

Pentru o durată lungă de viață, folosim nailon durabil de calitate militară pentru acest cablu de încărcare USB de tip C, care este moale, fără încurcături și rezistent la rupere. De asemenea, folosim un aliaj de aluminiu ranforsat ca carcasă și pentru relief. Carcasa din aliaj de aluminiu asigură că cablul de încărcare nu se încălzește, iar dispozitivul de descărcare a tensiunii poate rezista la 10.000 de teste de îndoire pentru a preveni ruperea cablului USB C.

Detalii: 

Culoare: gri/negru/albastru

Material: nailon/aliaj de aluminiu

Lungime: 2 m

Detalii

SKU
PX001S6QBUV
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.