Set de lant cu 2 autocolante si o catarama S pentru marcare perimetru SHUIYUE, plastic, alb/rosu, 5 m

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 30
Cod produs - SKU SB09M2MXXVZ

Descriere

 Lanțul din plastic este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, durabil și rezistent la intemperii și poate menține rezistența și culoarea mult timp. Autocolantele sunt fabricate din material adeziv durabil, impermeabil și rezistent la uzură, aderență puternică. Caracteristici: Plasele alternante de culoare roșie și albă oferă o vizibilitate mai mare chiar și în condiții de lumină scăzută și pot fi utilizate ca semne de avertizare sau restricție în zonele de urgență. Funcție: marcați perimetrul și identificați zona periculoasă. Este cea mai bună soluție de utilizat ca barieră de siguranță în mulțimi.

Detalii;

Material; plastic

Culoare; alb/rosu

Dimensiuni; 5 m

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.