Set de 70 carlige cu surub CASADIN, plastic/metal, alb/argintiu

72,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001HIOH6Z

Descriere

Capacitatea de încărcare: cârligele mici cu șurub metalic sunt de 11 kilograme, au un mâner puternic, nu sunt ușor de căzut și pot fi folosite pentru a agăța plante, căni, lumini, prosoape, haine etc. Ușor de utilizat: aceste cârlige cu șurub au capete ascuțite pot înșuruba tavanul, peretele sau lemnul și le pot ține ferm, vă pot ajuta să vă organizați toate articolele și să oferiți un finisaj elegant. Aplicație largă: cârligele cu șurub sunt potrivite pentru casă, bucătărie, bar, grădină etc., ideale pentru căni, lămpi, perdele, lanțuri, căni, jardiniere și multe altele.

Detalii:

Material: plastic/metal

Culoare: alb/argintiuCe obțineți: cârligele cu șurub de 70 de bucăți au 6 dimensiuni, 8 bucăți x 2,38 inchi (60 mm), 7 bucăți x 1,97 inchi (50 mm), 8 bucăți x 1,79 inchi (45 mm), 13 bucăți x 1,64 inchi (42 mm), 14 bucăți x 1,41 inchi (36 mm), 20 inchi. 1,1 x bucată 3 inchi (29 mm) pentru a vă îndeplini cerințele.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.