Lanterna pentru cap Cheandeul, LED, nailon/plastic, negru/alb/rosu

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 139
Cod produs - SKU SX001JVXF31

Descriere

 Combinația dintre reflector și proiector este noul design al farului și puteți regla unghiul de iluminare la 90 de grade, astfel încât farul să ofere iluminare cu unghi larg pentru întreaga zonă. Farul are funcția de zoom, care vă permite să vedeți mai clar.

Detalii: 

Super luminos și la distanță lungă: farul cu LED produce un fascicul luminos de lungă durată și produce o culoare naturală mai bogată pentru a menține vederea pe timp de noapte până la 200 de metri distanță. Oferim cele mai bune faruri de camping pentru toate aventurile tale în aer liber!

Ajustabil și detașabil și magnetic. Banda pentru cap a farului poate fi ajustată pentru a se potrivi atât adulților, cât și copiilor. Far detașabil și poate fi separat de bandă pentru a fi o lumină de urgență multiplă. Partea magnetică a farului poate fi atașată la articole, astfel încât să aveți mâinile pentru sarcina dvs.

Farul reîncărcabil este durabil și eficient pentru până la 10+ ore. Iar farurile au nevoie de doar 4 ore pentru a se încărca complet. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.