Set adaptor pentru priza cu 3 pini la priza cu 2 pini Keple, metal/plastic, alb/auriu

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 321
Cod produs - SKU SB07ZQB3WCV

Descriere

Adaptorul de călătorie INTERNATIONAL modifică configurația ștecherului, astfel încât să puteți instala cu ușurință ștecherele europene în priza de perete în Anglia și alte țări în care sunt utilizate ștecheri de tip G. Acest adaptor Keple este mufa Eurosocket cu 2 pini la mufa Eurosocket cu 3 pini Marea Britanie perfectă pentru călătoriile tale, totuși, se recomandă să-l deconectați de la prize după fiecare utilizare.

Detalii: 

Culoare: alb/auriu

Material: metal/plastic

Acest adaptor alb are o siguranță de 13 A pentru maxim 3250 W, 0-250 V. Și nu este un convertor de tensiune sau de frecvență. 


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.