Lanterna reincarcabila pentru cap Anzeke, LED, plastic/nailon, negru, 600 lumeni

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 46
Cod produs - SKU SX0013UM3TZ

Descriere

Super strălucitor – Nu stați niciodată în întuneric cu torțele de cap ANZEKE. Acest far ultra-luminos cu 600 de lumeni înalți lumineaza până la 100 m/328 ft. 3 moduri LED alb extrem de strălucitor (înalt, scăzut, bliț) + 2 moduri LED roșu (aprins constant/SOS) + modul COB. Durata de viață a becurilor LED este de aproximativ 30000 de ore.

Detalii: 

Control rapid și inteligent: F 2 butoane pentru selectarea ușoară a 1 din 5 setări de lumină. LED alb strălucitor: oferă luminozitate completă (600 de lumeni), moduri de diminuare și super luminozitate (LED + COB). LED-uri roșii: mod constant - perfect pentru salvarea vederii nocturne și modul intermitent ca semn de avertizare. Se incarca complet de la orice port USB in doar 4-6 ore (baterii de 1800 mAh si cablu USB incluse) si dureaza aprox. 25 de ore (mod de lumină scăzută).

Impermeabil și compact: rezistent la apă conform IPX6; adică este protejat împotriva stropirii cu apă din toate unghiurile. Ori de câte ori purtați farul în aer liber noaptea, nu trebuie să vă faceți griji dacă plouă sau ninge în mod neașteptat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.