Set de 2 cabluri HDMI 2.1 Atvoiti, 48Gbps, 120Hz, 3 m

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SX001J2DWDN

Descriere

8K@60Hz cablu HDMI de 48 Gb/s: Cu cea mai recentă actualizare a specificațiilor HDMI, cablul HDMI 8K 2.1 este tehnologia actuală de versiune la nivel înalt și este, de asemenea, compatibil cu versiunile HDMI 2.0b / 2.0a / 1.4 / 1.3 / 1.2 / 1.1. Cu lățime de bandă de 48 Gbps, acceptă rezoluție de până la 7680x4320, viteză de reîmprospătare de până la 8K@60Hz, 4K@120Hz, precum și lățime de bandă pentru cele mai recente funcții de afișare video 3D, HDCP 2.2 și 2.3, DTS: X, Dolby Atmos, Dolby Vision, HDR dinamic, eAR. Tehnologie de procesare a culorilor C și 12 biți

Certificat de mare viteză: Certificat oficial de Forumul HDMI, îndeplinește toate standardele și cerințele versiunii HDMI 2.1. A trecut testul riguros EMI (interferențe electromagnetice) pentru a asigura o înregistrare video impecabilă prin reducerea interferențelor cu dispozitivele wireless din apropiere. Bucurați-vă de un afișaj extrem de clar.

PERFECT PENTRU JOCURI - Funcționează excelent cu noul tău PS5 și noul monitor pentru jocuri. O viteză rapidă de reîmprospătare de 120Hz la 4K oferă jocului tău un avantaj. Se poate rupe de 4K, atinge o calitate ultra-înaltă a imaginii 8K și acoperă toate funcțiile cerute de joc, cum ar fi VRR, QMS, QFT, ALLM etc. Fără întârzieri, fisuri ale ecranului sau neclarități de mișcare, doar răspuns excelent într-o fracțiune de secundă și cea mai înaltă calitate a sunetului. Iubitorii de jocuri recomandă cu căldură!

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.