mystery box la 40 de ron

Set de 3 cabluri HDMI DDMALL, 8K, mov, 4,6 m

120,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 26
Cod produs - SKU SX001C64TDN

Descriere

Cablu HDMI 2.1 8K real Cablul DDMALL 8K HDMI 2.1 acceptă o gamă de rezoluții video mai mari și rate de reîmprospătare, inclusiv 8K@60Hz și 4K@144Hz, 4K@120Hz și 4K@240Hz pentru o vizionare impresionantă și detalii de acțiune rapidă. De asemenea, acceptă rezoluții de 5K și 10K pentru utilizări AV comerciale, industriale și de specialitate. Este compatibil cu versiunile anterioare de HDMI, inclusiv HDMI 2.0, 1.4, 1.3, 1.2 și 1.1, putând fi utilizat cu toate tipurile de dispozitive HDMI.

Detalii: 

Viteză ultra mare de 48 Gbps Suport cu adevărat 48 Gbps pentru transferul de date de mare viteză. Cel mai recent cablu HDMI 2.1 DDMALL asigură că sunt furnizate funcții dependente de lățimea de bandă foarte mare, inclusiv videoclipuri 8K necomprimate cu HDR. Dispune de EMI (interferență electromagnetică) excepțional de scăzut, care reduce interferența cu dispozitivele wireless din apropiere

Culoare: mov

Dimensiune: 4,6 m

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.