Cablu HDMI Fatorm, auriu/negru, 2 m 8K

53,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 132
Cod produs - SKU SX001E7HKAJ

Descriere

 Acest cablu HDMI folosește material TPE și o țesătură exterioară din nailon împletit ca material pentru jachetă, iar firul folosește ecranare triplă cu două straturi de folie metalică acoperită și împletitură de aluminiu. Are viteză mare, lățime de bandă mare, fără radiații și anti-radiații. Beneficii precum interferența și acest cablu a trecut experimentele de 30.000 și este certificat de HDMI Licensing Administrator, Inc. Stock.

Detalii: 

Cablu HDMI 2.1 8K 60Hz Fatorm Cablul HDMI 8K folosește tehnologia avansată HDMI 2.1, acceptă o varietate de rezoluții video mai mari și rate de reîmprospătare mai rapide, inclusiv 8K 60Hz (7680 x 4320) și 4K 120Hz (3840 x 2160), HDR dinamic

[Cablu HDMI 2.1 de 48 Gbps]: în comparație cu rata de transfer a cablului HDMI 2.0 4K 18 Gbps, cablul HDMI 2.1 8K poate ajunge până la 48 Gbps, îndeplinește cerințele transmisiei video 8K UHD și 3D, revenire audio îmbunătățită (eARC) pentru transmiterea directă a dispozitive de afișare. . . Audio 3D, precum Dolby Atmos, către dispozitive precum receptoare A/V sau pereți silențios prin cablu HDMI și este, de asemenea, compatibil cu dispozitive 4K și mai vechi.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.