Incalzitor portabil cu ventilator Honoson, ABS, negru, 13,9 x 17,7 cm, 500 W

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001NP7MJV

Descriere

Sigur de utilizat: încălzitorul nostru portabil are un corp din material ABS ignifug și echipat cu protecție automată la supraîncălzire care poate adăuga siguranță, acest încălzitor portabil se va opri automat odată ce componentele interne ale încălzitorului ating o anumită temperatură.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: ABS

Dimensiune: 13,9 x 17,7 cm

Putere: 500 W

Se încălzește instantaneu în 3 secunde: Acest mic încălzitor electric folosește tehnologia ceramică PTC, care poate oferi o încălzire rapidă și economisitoare de energie și oferă aer cald în timp real în mod uniform și pe scară largă pentru a menține acasă sau birou cald într-un timp scurt, un lucru practic. și un instrument eficient pentru iarna ta.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.