Incalzitor electric cu ventilator ONTA, metal/plastic, negru, 29,5 x 11,5 x 16 cm, 1500W

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001NNXJJF

Descriere

Dispunând de un element de încălzire ceramic inovator, acest ventilator mic și compact generează căldură incredibil de puternică. Acest radiator electric cu ventilator este perfect pentru incalzirea camerelor precum baia, dormitorul, biroul sau camera copiilor.

Detalii: 

2 moduri reglabile: Acest mini-încălzitor cu ventilator are două setări de căldură - mare (1500W) și scăzută (750W) - și un termostat reglabil pentru a seta cu ușurință temperatura optimă de încălzire.

Design sigur: Cu protecție încorporată împotriva supraîncălzirii și scurgerii, acest încălzitor de apă eficient din punct de vedere energetic nu mai funcționează automat dacă este lovit accidental. Suprafața plăcii de încălzire este echipată cu un strat de protecție pentru a proteja încălzitorul de deteriorarea în timpul transportului. Acest dispozitiv este fabricat din materiale ecologice și ignifuge, nu conține substanțe nocive și nu ia foc.

Ușor de utilizat: Datorită protecției încorporate împotriva supraîncălzirii și șocurilor, acest încălzitor poate fi folosit oriunde în casă fără probleme. Pur și simplu despachetați unitatea, conectați cablul de alimentare la o priză și începeți încălzirea. Oferă căldură curată, fără condensare, fără miros.

Culoare: negru

Material: metal/plastic

Dimensiune: 29,5 x 11,5 x 16 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.