mystery box la 40 de ron

Incalzitor cu ventilator Kouric, metal/plastic, negru, 16 x 30/36 cm, 600W

91,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001MZJZN3

Descriere

Încălzitor cu ventilator ceramic multifuncțional: încălzitorul cu ventilator ceramic avansat cu economie de energie oferă o încălzire mai rapidă și mai eficientă decât încălzitoarele convenționale. Radiatoarele se pot încălzi rapid în 2 secunde fără bobine deschise și sunt durabile.

Detalii: 

Design creativ al radiatorului electric: înălțimea radiatorului electric poate fi reglată complet de la 30 cm la 36 cm, iar unghiul de înclinare este reglabil la 180 de grade, astfel încât aveți mai multe alegeri când vine vorba de înălțime și unghi. Acest încălzitor electric este ușor de pliat, iar partea inferioară a încălzitorului cu ventilator poate fi folosită și ca suport pentru telefonul mobil.

Ventilatorul de încălzire economic are două moduri de viteză la temperatură scăzută (400 W) și temperatură ridicată (600 W). Încălzitorul cu ventilator sigur este foarte ușor de utilizat cu un singur buton. Alimentarea cu aer la temperaturi joase este ușoară, iar alimentarea cu aer la temperatură înaltă este lungă pentru a satisface diferitele nevoi de încălzire. Utilizați o cantitate mică de energie electrică pentru a obține mai multă încălzire

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.