Incalzitor ceramic Sousnous, ABS, alb, 1000/650 W, 18 X 15 X 10 cm

70,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 38
Cod produs - SKU SX001NGUXJL

Descriere

Tehnologia de încălzire ceramică: Acest încălzitor ventilator utilizează element de încălzire ceramică PTC de înaltă calitate pentru timp de încălzire rapidă de 3 secunde și eficiență mai mare. Consumă mai puțină energie electrică pentru a obține un efect de încălzire mai cald, ceea ce vă permite să economisiți costurile cu energia electrică foarte eficient. Ideal pentru încălzirea zonelor de locuit, cum ar fi studiul sub birou, grădina de iarnă sau camera copiilor.

3 moduri de functionare: mod eco: 1000W/max mod: 650W/corp mod de disipare a caldurii: functie ventilator, prin rotirea butonului de control de sus, puteti selecta cu usurinta tipul de incalzire dorit. Simțiți imediat căldura plăcută datorită 1000 W și a timpului rapid de încălzire de 3 secunde. Datorită acestei setări, consumul de energie este optimizat.

Detalii:

Material: ABS

Culoare: alb

Dimensiuni: 18 x 15 x 10 cm 


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.