mystery box la 40 de ron
Gânduri pentru 2023

Se pare că am ajuns la finalul anului. Privind retrospectiv, a fost un an cu de toate, indiferent de domeniul în care activezi, ceva îmi spune că schimbările globale au avut un impact asupra muncii tale. A fost un an plin de provocări și emoții puternice. Cu siguranță s-au strâns multe povești în aceste 12 luni. 

La ce să ne așteptăm pentru 2023? Nu știu să-ți răspund. Personal, privesc cu optimism ce urmează să se întâmple. Simt că mai sunt multe idei de scos la lumină, aspecte de îmbunătățit, însă toate aceste gânduri îmi oferă speranță. Spun acest lucru pentru că indiferent ce urmează să se întâmple, avem șansa să ajungem la viitorul pe care ni-l dorim. Iar trecerea dintre ani e momentul ideal pentru un restart. Era o vorbă care rezumă perfect acest paragraf: Nu-mi spune unde ești, ci unde vrei să ajungi.

Vreau să-ți propun un exercițiu de reflexie. Am început să-l fac de un an și chiar am simțit că am mai mult control asupra vieții mele. M-a ajutat să iau decizii mai bune în momentele dificile și sunt convins că te poate ajuta și pe tine.

Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi un cuvânt care să-ți consolideze întreaga filozofie de viață. Știu, sună complicat, însă nu e de loc. Dă-mi voie să-ți explic.

Pentru anul 2022 mi-am ales cuvântul asumare. Și am făcut asta pentru că mi-am dorit să fiu responsabil de tot ce mi se întâmplă. Nu mai voiam să caut vinovați pentru lucrurile negative. Iar dacă ceva nu îmi iese, e strict vina mea. Și trebuie să vin cu soluții.

Pentru anul 2023 cuvântul ales este observare. Vreau să fiu mai atent la situațiile din exterior, să trăiesc prezentul și să ascult mai mult.

Te invit și pe tine să faci același lucru. Te poți inspira dintr-un film, sau o carte, sau poate deja știi care e cuvântul care te reprezintă cel mai bine.

Îți doresc un an nou remarcabil, în care să dobori toate recordurile pe care ți le-ai propus. Pentru ultima oară în acest an: Ai grijă de tine!

Comentarii

Articole similare