Bufet Bregenz Home Affaire, lemn, natur, 142 x 35 x 85,5 cm

Home Affaire
652,70 Lei (TVA inclus) 1.070,00 Lei valabil pana la 07 mai
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA720761

Descriere

Bufetul »Bregenz« de la Home Affaire impresionează prin designul său modern și aspectul de cadru decorativ. Pentru fronturi a fost folosit miez masiv de fag, corpul este din laminat de înaltă calitate. Acest bifet minunat de sufragerie sau dormitor combină funcționalitatea ridicată cu un aspect atractiv. 

Detalii: 

Culoare: natur

3 usi din lemn Dimensiuni interioare compartiment (L/A/Î): aprox. 43/28 /27 cm

3 sertare Dimensiuni interioare sertar (L/A/Î): aproximativ 38/26/12 cm

3 rafturi din lemn reglabile

Dimensiuni:

Dimensiuni (Lungime/Adancime/Inaltime): aprox. 142/35/85,5 cm

Toate dimensiunile aproximative

Material: lemn de fag

Material pe bază de lemn certificat FSC®

Balamale din metal

Sertare pe extragere din metal 

Picioare din fag

Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați gestionarea pădurilor într-o manieră exemplară - în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® - și că conservați resursele forestiere.

Din 2001, Home affaire ne inspiră cu mobilier pentru casă de țară de care să ne îndrăgostim. Fie că este modern, romantic sau, desigur, tradițional - aproape că nu există limite pentru imaginația pentru mobilier frumos.

Informații despre livrarea și asamblarea: Auto-asamblare cu instrucțiuni de asamblare Material de asamblare inclus

Instrucțiuni de întreținere: Instrucțiuni de îngrijire pentru mobilier cu leșie/uns din lemn natural: Suprafața piesei noi de mobilier este tratată cu ulei pur biologic . Deoarece tipul de tratament al suprafeței poate lăsa reziduuri de ulei natural, cel mai bine este să ștergeți acest mobilier cu o cârpă fără scame. (Lăsați cârpa să se usuce după utilizare și abia apoi aruncați-o.) Pentru a păstra această strălucire naturală, leșie/unsă, vă recomandăm un post-tratament ocazional cu un ulei de mobilier adecvat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.