Comoda Cheverus, lemn masiv/metal, natur/negru, 95 x 97 x 45 cm

4.850,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU CLUNGOEWI2443.99399598C

Descriere

Seria „Wooden Nature Premium” vă oferă mobilier de înaltă calitate, inspirat, realizat cu dragoste pentru design. Cu acest brand premium poți crea eleganță maximă în spațiile tale de locuit, dar mai ales o ambianță plăcută în care să te relaxezi.
Daca nu avem un dulap tinta, dormitorul ne va multumi pentru aceasta comoda. Cinci sertare reprezintă mult spațiu pentru depozitarea lenjeriei. Această formă standard foarte simplă nu va perturba armonia vizuală a dormitorului, dimpotrivă. In combinatie cu alte mobilier din colectie ii va da coeziune si temperament. Lemnul masiv de stejar este una dintre cele mai bune materii prime pentru realizarea mobilierului de dormitor, de la paturi la dulapuri.
Detalii: 
Culoare: natur/negru
Material: lemn masiv de stejar/metal
Dimensiune: 95 x 97 x 45 cm
Numar sertare: 5

Avantaje:

Design exclusivist si elegant

Această serie vă oferă o selecție largă de mobilier rafinat într-un design deosebit de elegant. Descoperiți gama noastră diversă și faceți-vă casa să strălucească din nou!

Calitate excelenta

Lemnul masiv special selectat și manopera perfectă asigură cea mai înaltă calitate și longevitate mobilierului, care impresionează și prin aspectul lor natural.

Suprafata unsa cu ulei

Tratamentul cu ulei nu servește doar ca protecție, ci și evidențiază frumos structura distinctivă a lemnului și granulația intensă a mobilierului.

Materiale de primă clasă

Lemnul masiv selectat și elementele continue din lemn sunt folosite la fabricarea tuturor produselor noastre „Wooden Nature Premium”. Aceste standarde înalte de calitate, precum și manopera precisă și fină diferă semnificativ de produsele lipite din PAL mai ieftine, care constau din bucăți individuale de lemn lipite.

 

Material:

  • miez de fag
  • Lemn masiv uleiat
  • Mânere și picioare: metal

Grosimea materialului: 20 mm

  • Sistem de închidere soft

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.