Set de planificator cu dosar A5, 5 separatoare si 100 coli hartie FYY, PVC, multicolor, 23,8 cm x 18,6

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001CVSBP5

Descriere

Set hartie de reumplere A5: Set de hartie de reumplere FYY A5: 1 x husa liant inel A5 (PVC transparent); 1 x 5 separatoare; Hârtie 1 x 100 GSM (dimensiune standard A5 pagini interioare)

Portabil: dimensiuni notebook din PVC moale: 23,8 cm x 18,6 cm (9,3 inci x 7,3 inci); inelul rotund de 0,75 inci (2 cm) poate conține 100-120 de coli de hârtie A5. Cu 5 separatoare pentru a separa documentele și a vă organiza dosarul în același timp.

Apăsați stud: buton metalic puternic pentru a preveni căderea hârtiei. Capac poli clar durabil, cu închidere prin apăsare de buton pentru închidere sigură, șase mecanisme de deschidere și închidere nichelate pentru adăugarea sau îndepărtarea ușoară a paginilor și menținerea paginilor în siguranță.

Capac transparent din PVC: puteți rula imaginația și creativitatea în mod liber și de a proiecta propria parte unică.

Detalii

SKU
SX001CVSBP5

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.