Set de 12 pungi de cadouri EKKONG, hartie, albastru, 21 x 16 x 8 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SX001FNILN7

Descriere

Aceste pungi de hârtie sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și ecologice. Mânerele lor sunt foarte puternice și nu vă faceți griji, aceste pungi de hârtie nu se rup ușor, chiar dacă le țineți mult timp. Cele mai bune produse vă oferă o experiență mai bună pentru utilizatori. Există un total de 12 bucăți într-un singur pachet. La desfășurarea pungilor de hârtie, care măsoară aproximativ 21 * 16 * 8cm și greutatea este de aproximativ 25 de grame, cu mai multe pungi de hârtie, puteți pregăti cadouri mai rafinate pentru prieteni sau familie!

Detalii:

Material: hartie

Culoare: albastru

Dimensiuni: 21 x 16 x 8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.