Perna pentru scaun COMFIER, cu incalzire si masaj, negru

175,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0018T3ARF

Descriere

Masaj cu vibrații, nu shiatsu: perna de masaj cu 10 motoare de vibrație și funcție de căldură oferă un masaj liniștitor și blând pentru spate și coapse pentru a ameliora stresul, tensiunea și durerile musculare. Este doar un masaj vibrator, nu un masaj shiatsu cu bile rulante.

Detalii: 

Setare reglabila: Cu aparatul de masaj pentru spate puteti alege zona de masaj: gat, spate sau combina toate aceste zone impreuna, 5 moduri programate si 3 intensitati variabile de masaj pentru a va oferi cel mai bun masaj pe care il puteti regla.

Încălzire rapidă: Husa de masaj are 3 perne de încălzire pentru toată zona spatelui și a scaunului și oferă terapie termică pentru spate, șolduri și coapse. Iarna, este un încălzitor frumos pentru scaun. Încălzirea spatelui și a scaunului pot funcționa separat. Există 2 setări de căldură disponibile.

Încălzitorul scaunului cu pernă termică este echipat cu un regulator de termostat de protecție la supraîncălzire, care este certificat UL și a fost testat strict pentru controlul calității și siguranță. Fiecare placă de încălzire cu funcție de oprire automată asigură o utilizare în siguranță. Cronometrul este de 30 de minute pentru a se opri automat.

Alimentare: priza 220-240 V

Detalii

SKU
SX0018T3ARF

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.