Aparat cu lumina rosie si infrarosu pentru glezna ALDIOUS, textil, alb/negru

[1]
75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SB0B3MQH2YZ

Descriere

Lumină roșie de 660 nm + infraroșu de 850 nm: fiecare mărgele are 1 x 660 nm lumină roșie și 2 x 850 nm infraroșu, total 66 bucăți margele LED. Deci, există un total de 66 de bucăți de lumină roșie de 660 nm și 132 de bucăți de infraroșu de 850 nm. Tehnologie îmbunătățită, wrap este mai mare, mai plat și mai moale, o acoperire mai bună pe gleznă și picior. Lumina infraroșie invizibilă (850nm) pătrunde până la 30 mm adâncime, oferind un efect pozitiv asupra durerii gleznei.

Detalii: 

6 moduri de lucru: lumină roșie + infraroșu, infraroșu, lumină roșie. Modul puls poate funcționa cu unul dintre cele 3 moduri de lumină. Deci un total de 6 moduri. Lumina roșie ajunge în straturile profunde ale pielii unde stimulează repararea celulelor și crește circulația sângelui pentru a obține un efect mai vibrant. Lumina infraroșie este invizibilă la ochiul liber, provoacă efecte termice pentru a crește temperatura țesăturii și pentru a promova circulația sângelui.

Oprire automată și setare temperatură: 3 viteze de timp și setare a temperaturii. Setarea timpului de 10 min, 20 min și 30 min, timpul a trecut, acest dispozitiv de terapie cu lumină se oprește automat. Setarea temperaturii 39 °C ± 2 °C, 43 °C ± 2 °C și 47 °C ± 2 °C, cu binecuvântarea temperaturii, efectul tratamentului este mai bun.

Tensiune largă și 2 metode de alimentare: tensiune largă AC 100-240V, DC 12V. Îl puteți alimenta cu o sursă de alimentare sau pur și simplu vă puteți conecta la o ieșire USB de 12 V

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

S
Sgubea Razvan
22 ian.
excelent aparat,aveam o inflamatie a piciorului de 6 luni,dupa ce am pus aparatul in fiecare seara,cate 30 min,durerea mi a trecut.Recomand celor care au dureri de glezna si laba piciorului