Set de 15 picuratoare pentru plante Slurerbe, ABS, multicolor, 22,9 cm

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1532
Cod produs - SKU SX001QN4LKX

Descriere

Kitul automat de udare este potrivit pentru majoritatea sticlelor de băuturi. Acest lucru permite plantelor dvs. să crească sănătos, fie ca sistem de udare pentru plante de apartament, fie ca sistem de irigare pentru plante în aer liber. Kit perfect de udare automată pentru plante de interior, plante agățătoare, plante de terasă, plante în ghivece, ghivece de flori și multe altele. Kitul automat de udare este un asistent de grădină, se poate asigura că plantele au suficientă apă. Bucurați-vă de vacanță cu familia, plantele voastre nu mă vor dezamăgi.Potrivit pentru majoritatea sticlelor. Kitul automat de udare nu se mai limitează la găsirea sticlelor cu un diametru interior de 20 mm, ci este potrivit și pentru toate deschiderile cuprinse între 20,5 și 28 mm.

Detalii:

Material: ABS

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 22,9 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.