Covor Shaggy Tuzla, bumbac, 80 x 150, alb/negru inchis

48,80 Lei (TVA inclus) 80,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU ABE17018

Descriere

Decorați-vă camera de zi sau dormitorul cu acest covor elegant și modern. Fabricat din bumbac de înaltă calitate, este durabil și foarte plăcut la atingere. Suprafața sa neobișnuită, caracterizată printr-un amestec de păr lung și scurt și un model geometric, atrage atenția, iar franjurile decorative de pe părțile laterale ale covorului îi subliniază în plus aspectul. 

Detalii:

Material: bumbac. Compoziție material: 100% bumbac Greutate: 1 Caracteristici ale produsului: Extrem de moale, ecologic, finisaj precis, potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, creează o atmosferă confortabilă, caldă, un element unic și decor interior

Material: bumbac Caracteristici cheie: Produs extrem de moale, ecologic, finisaj precis, Potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, Creează o atmosferă confortabilă, caldă, Un element unic și decorațiuni interioare Lungime peri: 3 cm Ofertă: 1 x Formă covor: dreptunghiular

Lățime: 80 cm Lungime: 150 cmȚesut: țesut manual 1 kg Tip: Covor Stil: Boho General Geometric Informații suplimentare: Datorită țesutului manual, fiecare covor poate diferi ușor de culoarea, modelul sau dimensiunea prezentate în fotografie (+/- 5-7 cm). 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.