Covor pentru exterior Green Decore, plastic, negru/alb, 60 x 120 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SB079QF2X4S

Descriere


100% PLASTIC PREMIUM RECICLAT Covoarele noastre ecologice sunt țesute strâns, pentru durabilitate suplimentară, din paie alcătuite din plastic reciclat. Puternic și rezistent, dar moale și confortabil sub picioare. Firele țesute cu putere sunt țesute cu pricepere și precizie. Culorile și dimensiunea reale pot varia față de imaginile afișate din cauza limitărilor de fabricație.REZISTENTE LA MUCEGAI ȘI MUCEGAI, REZISTENTE LA UV PENTRU A PREVENI DECOLORAREA și deteriorarea soarelui, aceste covoare multifuncționale nu vor provoca daune gazonului sau terasei. Ele sunt, de asemenea, practice pentru uz interior, scurgerile vor șterge doar curat. Vine cu o garanție de un an. Ușor de îngrijit, trebuie doar să scuturați sau să scoateți furtunul pentru o curățare ușoară.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: negru/alb

Dimensiuni: 60 x 120 cm 


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.