Copertina 3m x 4m

186,05 Lei (TVA inclus) 305,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU BI911953.47947461

Descriere

Această copertină de 3 m x 4 m, care ar putea fi montată pe cadrul de copertină existent, este o alegere perfectă pentru a vă proteja de razele UV dăunătoare, oferindu-vă o umbră răcoroasă și plăcută în curtea, terasa sau grădina dvs. Este ideal pentru rame de copertine cu dimensiunea de 3 x 4 m. Cu culoarea atrăgătoare, partea superioară a copertinei va deveni un plus perfect pentru grădina dvs. Fabricată din poliester rezistent la UV, anti-decolorare, această pânză de copertină este foarte durabilă pentru ani de serviciu. Notă: Acesta este doar partea de sus a copertinei. Livrarea nu include cadrul. Este un înlocuitor de înaltă calitate pentru persoanele care au deja un cadru.
Caracteristici


Dimensiunea reală a țesăturii de copertină: 296 x 381 cm (L x L)
Lățimea laterală: 50 cm
Rama de copertină nu este inclusă în livrare
Caracteristici

Culoarea negru
Rezistent la UV da
Piese incluse 1 copertină
Copertină cu clemă Nu
Tara de origine China

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.