Copertina cu suport Dakota Fields, elastan/aluminiu, albastru/negru, 210 x 210 x 180 cm

300,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PDJDL1211.63852280C

Descriere

Datorită producției sale din țesătură de elastan de înaltă calitate, cu un factor de protecție solară de 50+, această copertă nu numai că vă protejează în mod fiabil de arsurile solare, dar oferă și o durată de viață extrem de lungă. Designul deschis și mare vă permite să vă bucurați de umbră într-o zonă spațioasă și să continuați să simțiți o adiere răcoroasă datorită circulației bune a aerului.

Cei doi stâlpi flexibili din aluminiu vă permit să aliniați poziția protecției solare cu poziția soarelui pe tot parcursul zilei și astfel să obțineți întotdeauna umbra optimă și să vă bucurați de împrejurimile frumoase. Designul pliabil vă permite să depozitați în mod optim protecția solară și să o luați cu dvs. oriunde.

Detalii: 

Culoare: albastru/negru

Material: elastan/aluminiu

Dimensiune: 210 x 210 x 180 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.