Misiunea noastră

   Încă de la început, Chilipirul-zilei.ro s-a angajat să găsească cele mai bune oferte cu cele mai mari reduceri pentru dumneavoastră, dragii noștri clienți.

   Suntem un magazin online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. Pornind de la acest slogan obiectivul este ca produsele noastre importate din Italia, Germania și Anglia, să fie mereu la prețuri accesibile publicului larg.

   Activăm în domeniul Home & Garden din Mai 2018, iar în tot acest timp ne-am diversificat portofoliul de la mobilier și decorațiuni până la electrocasnice, articole de grădinărit, îngrijire personală și jucării.

   Pentru că suntem mereu focusați pe obiectivul nostru, acela de a avea prețuri foarte mici, avem reduceri reale substanțiale de 30%, 40%, 50%, chiar și peste, zilnic sau săptămânal, fără condiții de comandă minimă, disponibile oricărui cumpărător. Livrările se fac în termen de 6-10 zile lucrătoare pentru produsele de mobilier și 2-3 zile lucrătoare pentru restul produselor.

   Transportul este 20 lei pentru comenzile sub 200 de lei si gratuit pentru comenzile peste 200 de lei!


   Un pic mai mult despre noi:


   Dacă doriți să țineți pasul cu noutățile pe care le aducem și ideile noastre, urmăriți-ne pe diversele noastre rețele sociale!

            


Chilipirul-zilei.ro în presă: