Unitate de depozitare Spacekeeper, 2 nivele, alb, plastic, 40 x 22 x 31 cm

55,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 213
Cod produs - SKU SX001GDHJ3J

Descriere

Unitatea de depozitare Spacekeeper este un organizator versatil și de înaltă calitate realizat din plastic premium. Finisat într-un alb lucios, această unitate se integrează fără efort într-o varietate de incăperi.

Concepută cu gândul la practicitate, cuprinde două rafturi spațioase care oferă suficient loc pentru nevoile dvs. de depozitare. Această unitate este ideală pentru o varietate de spații, inclusiv birouri, spălătorii, băi și bucătării, transformându-se într-un activ valoros pentru a vă ordona spațiul de lucru sau de trai.

Una dintre caracteristicile de bază ale Unității de depozitare Spacekeeper este includerea a două cercuri laterale. Această adăugare gândită nu numai că îmbunătățește capacitatea sa de depozitare, dar oferă și opțiuni diversificate de organizare pentru obiectele dvs. Asamblarea acestei unități este foarte simplă datorită designului ușor de asamblat.

Durabilitatea și stabilitatea sa sunt garantate, datorită construcției robuste din plastic și oțel inoxidabil. Acest amestec perfect asigură longevitatea unității și utilizarea fiabilă. Suprafața de plastic nu numai că contribuie la atractivitatea sa estetică, dar o face și potrivită pentru diverse medii, cum ar fi sălile de poștă, cubiclele, sălile de clasă, camerele de cămin și bibliotecile.

Unitatea de depozitare Spacekeeper necesită o întreținere minimă. Pentru a curăța, pur și simplu ștergeți cu o cârpă umedă. Oferind atât comoditatea depozitării, cât și întreținerea fără efort, este soluția perfectă pentru nevoile dvs. de organizare.

Detalii: 

Culoare: alb

Material: plastic

Dimensiune: 40 x 22 x 31 cm

Numar nivele: 2

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.