Suport cu tava pentru pulpe Mountain Grillers, otel inoxidabil, argintiu, 44,4 x 13,9 x 16,5 cm

[1]
57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 463
Cod produs - SKU SX001GM5DWT

Descriere

Mountain Grillers este un brand de încredere pentru grătar în întreaga lume de ani de zile; Toate produsele noastre sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și reprezintă o idee excelentă de cadou. Permiteți-ne să vă ajutăm să creați alimente delicioase la grătar folosind produsele noastre inovatoare, ușor de utilizat

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la deformarea, îndoirea sau ruperea acestui suport pentru picioare de pui; Este fabricat din oțel inoxidabil puternic și durabil și construit pentru a rezista; după fiecare gătire, îl puteți spăla manual sau îl puteți pune în mașina de spălat vase.


Detalii: 

Culoare: argintiu

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: 44,4 x 13,9 x 16,5 cm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

P
Panait Camelia
17 ian.
Util, inox de calitate, foarte ușor de spălat. Recomand.