Set de creatie cu macrame Yisky, bumbac/lemn/metal, crem/alb, 103 piese

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 42
Cod produs - SKU SX001FHP5W3

Descriere

 Veți primi totul pentru kitul de macrame. 1 rolă de frânghie de bumbac 3mm x 100m, 4 bețe de lemn, 6 inele de lemn, 80 de bile de lemn cu gaură, 1 inel de fier cu diametrul de 16cm, 1 inel de fier cu diametrul de 12cm și 10 pene albe.Creații DIY: puteți decora interiorul în funcție de dorințele dvs. și puteți crea bijuterii cu perle, cum ar fi coliere și brățări, perdea fermecătoare pentru ușă sau tapiserii cu modele vii. Potrivit pentru începători:Acest kit de țesut pe perete este moale și robust și ușor de țesut. Este potrivit nu numai pentru persoanele cu experiență, ci și pentru începători. Agățăturile de perete, umerasele de plante sau captatoarele de vise sunt cu siguranță un cadou bun pentru familia și prietenii tăi.

Detalii:

Material; bumbac/lemn/metal

Culoare: crem/alb

Dimensiuni: 30 mărgele din lemn (1,5cm) 50 mărgele din lemn (1,2cm) 4 x inele din lemn de culoare primară (4cm) 2 x inele din lemn de culoare primară (5cm) 1 x inel de fier (16cm) 1 x inel de fier (12cm) 2 bețe de lemn (20cm)

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.