Set de 12 persoane pentru acuarela Zebbyee, lemn/metal/nailon, albastru/auriu

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001GKCEZZ

Descriere

Setul de pensule conține 12 perii de diferite grosimi, care îndeplinesc diferitele nevoi de desen și pot desena perfect uleiul.Peria din nailon este moale, rezistentă la uzură, nu varsă părul, nu generează dungi, efectul de vopsea este bun și poate fi spălat cu apă. Mâner din lemn: mânerul periei este realizat din lemn ușor, antiderapant și durabil și potrivit pentru grosime. Atât adulții, cât și copiii le pot păstra confortabil. Gamă largă de aplicații: Setul de pensule poate fi folosit pentru a picta picturi în ulei, acuarele, graffiti DIY, pictură ceramică, pictură artizanală etc.

Detalii:

Material;lemn/metal/nailon

Culoare: albastru/auriu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.