Set de foraj castane si accesorii pentru copii Carseatty, 215 piese, metal/lemn/plastic, multicolor, 1,5 / 2 /3/4/5 mm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 30
Cod produs - SKU SX001N5L0Y9

Descriere

Set de foraj cu castane: ajutor practic pentru meșteșuguri de castane, castane, ghinde, nuci și multe altele, sunt echipate rapid cu găuri mici cu aceste burghie ascuțite. Aici puteți introduce sau lipi scobitori și puteți face animale de castane distractive împreună cu copiii dvs. Nu există limite pentru imaginația ta. 5 dimensiuni diferite: Setul Chestnut Craft este format din cinci dimensiuni diferite. Astfel, puteți personaliza fiecare castana. Dimensiunile sunt 1.5mm, 2mm, 3mm, 4mm și 5mm. Cu mâner ergonomic pentru găurire sigură chiar și pentru mâinile copiilor. Burghiu manual mic, practic și flexibil de utilizat.

Detalii;

Material: metal/lemn/plastic

Culoare; multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.