Set de creatie cu macrame Nsxin, bumbac/lemn, alb/natur/maro,122 piese

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 79
Cod produs - SKU SX001IUN2SL

Descriere

Setul nostru de fire macramé DIY conține 1 x fire în bej (3 mm x 100 m), 2 cârlige (7 cm), 4 tije din lemn (15 cm și 20 cm), 15 inele din lemn (3,5, 5 și 7 cm), 50 de mărgele din lemn de culoare naturală (1 cm), 50 de mărgele din lemn imprimate maro. (1cm) Toate accesoriile sunt din plastic, toate articolele sunt ambalate în hârtie.

Fire de macrame 100% – firele de macrame de înaltă calitate sunt fabricate din fibre naturale pure, sunt biodegradabile, fără înălbitor și coloranți chimici. Firele textile sunt moi, prietenoase cu pielea, inodore, puternice, ecologice și reutilizabile. Firele 100% sunt alegerea naturală pentru produsele decorative ecologice.

Detalii:

Material: bumbac/lemn

Culoare: alb/natur/maro

Numar piese: 122


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.