Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii Goodchef, lemn/plastic/metal, multicolor

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001LGASC5

Descriere

Cuprins: veți primi 8 unelte de bucătărie pentru copii, inclusiv 4 cuțite pentru copii, 1 cuțit de paring, 1 cuțit de bucătărie din lemn, 1 cuțit de flori dantelat și 1 placă de tocat de înaltă calitate cu suficiente accesorii pentru utilizarea și înlocuirea zilnică. SIGUR ȘI ECOLOGIC:Cuțitele de bucătărie sunt realizate din lemn și manoperă netedă, nu vor răni degetele copiilor; Setul de cuțite din 4 bucăți, cuțitul de paring și plăcile de tocat sunt fabricate din plastic ecologic de înaltă calitate, durabil și nu ușor de rupt; sigur și inodor. Cuțitul de flori este fabricat din plastic de înaltă calitate și oțel inoxidabil.

Detalii:

Material: lemn/plastic/metal

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 27,5 / 24,5 / 22 / 19,5 / 18,6 x 25,3 / 10,9 x 17,4 / 13 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.