Termometru digital pentru carne Bbqgo, ecran LCD, plastic/metal, portocaliu/negru/argintiu

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 337
Cod produs - SKU SX001G2HQTR

Descriere

Termometrul alimentar vine cu un cronometru încorporat, care vă permite să setați un timp de gătit de la 59 de secunde la 99 de minute. Când timpul expiră sau sonda atinge o temperatură setată, alarma va emite un bip pentru a vă aminti că nu vă mai faceți griji cu privire la supragătire, perfect pentru grătar.

Detalii: 

Culoare: portocaliu/negru/argintiu

Material: plastic/metal

Termometrul tactil cu ecran este echipat cu 2 sonde de rezistență la căldură, ajută utilizatorii să monitorizeze 2 alimente simultan. Sondele lungi de 40 de inci vă pot proteja mâinile de opărire, ideale pentru utilizare în cuptoare, afumătoare sau grătare. Interval de măsurare a temperaturii: -20℃~250℃/-4°F~482°F, precizie: ±2℃/±2°F.

 Ușor de citit și controlat cu ecranul tactil sensibil, mai ales atunci când îl utilizați noaptea sau în medii slabe, ecranul LCD mare permite utilizatorilor să obțină o citire rapidă din orice unghi clar, cu iluminare de fundal.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.