Set de 6 genti de haine Erliway, plasa, albastru, marimi diferite

30,50 Lei (TVA inclus) 50,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU PX001D0QJW7

Descriere

3 dimensiuni diferite de cuburi de ambalare (1 mare + 1 mediu + 1 mic), 1 geantă de lenjerie intimă, 1 geantă cu snur (geantă de pantofi) și o husă plată. Detalii marimi in imagine. Raport calitate/preț excelent care poate satisface toate nevoile atunci când călătoresc, familiile pot împărți un set într-o călătorie scurtă.

Gentile de ambalare ultra ușoare pot fi pliate într-un bloc sau foarte plate atunci când nu sunt utilizate, ușor de depozitat. Foarte ușor, întregul set cântărește 425,2 g, nu adaugă greutate valizei tale. De asemenea, pot fi spălate manual și apoi uscate la aer.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.