Organizator cu 2 niveluri pentru baie mDesign, otel, argintiu, 41 x 19 x 49 cm

mDesign
80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
mDesign
Stoc 21
Cod produs - SKU SX000UL33FB

Descriere

Depozitare ușoară: păstrați elementele esențiale ale băii la îndemână cu acest organizator de uși de duș la îndemână; Are două coșuri largi și două cârlige mari pentru a ține prosoape de față, două ventuze puternice mențin organizatorul ferm în poziție în medii de baie umede sau uscate; Designul grilajului deschis permite scurgerea maximă și circulația aerului, articolele se usucă rapid, reducând riscul de mucegai și mucegai. Design inteligent: Acest organizator de rafturi pe 2 niveluri are spațiu pentru a stoca o mare varietate de produse și accesorii în mai multe forme și dimensiuni; cârlige integrate pentru prosoape, perii pentru spate, bureți, pufuri, pietre ponce și multe altele; Coșurile mari largi sunt ideale pentru depozitarea șamponului, balsamului, gelului de duș, săpunului de mâini, cremei de ras, uleiurilor, produselor de curățare a feței, balsamurilor leave-in și scruburilor cu sare; Două ventuze puternice ajută la menținerea organizatorului în poziție și în siguranță.

Detalii:

Material; otel

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 41 x 19 x 49 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.