Raft pentru baie Smartpeas, otel inoxidabil, argintiu, 30 x 59,3 x 18,9 cm

107,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 711
Cod produs - SKU SB07MYYL9X8

Descriere

Smartpeas reprezintă un concept bine gândit: produsele ingenioase te însoțesc atât acasă, cât și la aer curat și îți fac viața de zi cu zi mai ușoară, astfel încât să ai mai mult timp de bucurat.

Detalii: 

Culoare: argintiu

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: 30 x 59,3 x 18,9 cm

Numar de nivele: 2

Descriere produs

Cadă/duș extra lată din oțel inoxidabil deasupra ușii, organizator de depozitare suspendat, suport pe 2 niveluri


Raftul de duș suspendat perfect al mărcii SMARTPEAS

tso
smartpeas - soluția inteligentă

smartpeas reprezintă un concept bine gândit: produsele ingenioase te însoțesc atât acasă, cât și la aer curat și îți fac viața de zi cu zi mai ușoară, astfel încât să ai mai mult timp de bucurat.

Raft de duș suspendat – 2 x niveluri de raft de duș – oțel inoxidabil + 2 cârlige adezive din oțel inoxidabil!

Poliță suspendată pentru baie din oțel inoxidabil - asamblare ușoară fără găurire - pentru utilizarea eficientă și cu economie de spațiu a băii.

Raftul de dus are 2 cosuri de dus din otel care impreuna ofera spatiu pentru sampoane, perii sau bureti. Bretele transversale strânse asigură că nimic nu poate cădea. Cele 6 carlige din interiorul cabinei de dus sunt ideale pentru agatat flanele, brici sau perii.

  • OȚEL INOX: Acest raft practic pentru baie este fabricat din oțel inoxidabil și este foarte rezistent la rugină. Poate fi agatat direct in cabina de dus.
  • 2x COȘURI AGĂȚATE+ 8 x CÂRLIGE: Două coșuri de duș suspendate cu bare transversale strânse și 6 cârlige la interior + 2 cârlige pentru prosoape la exterior: se potrivește tot ce ai nevoie pentru duș.
  • INSTALARE FOARTE UȘOARĂ: Piesele pot fi asamblate fără unelte, iar raftul de duș se instalează fără găurire: doar atârnă-l pe marginea cabinei de duș – asta este!
  • MATERIAL DE ÎNALTĂ CALITATE: Oțelul este foarte rezistent la rugină și zgârieturi.
  • EXTRA: Pentru a vă ajuta să atârnați prosoape, săpun sau pungi de toaletă, la fiecare comandă sunt incluse două cârlige din oțel inoxidabil cu suprafețe adezive!

Acesta este ceea ce face raftul de duș perfect - toate avantajele dintr-o privire:





RAFT DE DUȘ FĂRĂ GĂURIRI și FĂRĂ RUGINĂ

Găurile sunt un risc, mai ales în încăperile umede. De aceea, cădița de duș practică se face fără șuruburi și poate fi pur și simplu atârnată peste cabina de duș. Suspensiile din oțel de înaltă calitate asigură o potrivire sigură chiar și la sarcini grele, iar datorită oțelului inoxidabil, accesoriul de baie nu este doar solid, dar rămâne și fără rugină pe termen lung. Amortizoarele din cauciuc de pe suporturi și distanțiere asigură că cabinele de duș din sticlă și plexiglas nu sunt zgâriate de oțel. Acest lucru înseamnă că organizatorul de baie este rapid și ușor de asamblat și de demontat din nou atunci când nu mai este necesar. Nu sunt necesare unelte pentru aceasta: tijele sunt pur și simplu introduse una în alta și raftul de duș finit este așezat pe cabină - gata.


PENTRU ȘI MAI MULT SPAȚIU ÎN BAIE: DOUĂ CÂRLIGE INOX

Fiecare comandă a raftului de duș cu 2 niveluri vine cu două cârlige suplimentare: cârligele robuste din oțel inoxidabil au o suprafață adezivă și, prin urmare, pot fi montate fără niciun instrument - fie chiar în baie, fie în cabina de duș, pe gresie sau lambriuri din lemn. Mai mult spațiu pentru prosoape și ustensile de duș în toată baia - și totul fără găurire.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.