Set de 6 becuri E14 Vacoulery, LED, alb cald, 2700 K, 6W, 400 lumeni

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001BSXPG9

Descriere

Economie de energie: LED-ul de 6 W înlocuiește becul cu incandescență de 50 W și economisește până la 90 % din costurile de energie electrică pentru iluminat, oferă o putere luminoasă de 400 lumeni și o culoare albă caldă de 2700 K. Eficiență energetică G; Indicele de redare a culorilor (CRI) are peste 80 de ani și oferă o plăcere vizuală vie, cu culori originale.

Calitate fiabilă: aprobarea CE și RoHS. Durata medie de viață de 30.000 de ore. O durată de viață extrem de lungă reduce frecvența schimbării becurilor. Becurile cu led-uri E14 sunt ecologice, fără plumb sau mercur, fără radiații UV sau IR.

Instalare ușoară: priză standard E14. Trebuie doar să înșurubați becurile în priza E14 în câteva secunde, fără a fi nevoie de unelte. Unghiul complet al fasciculului de 180 de grade creează un frumos efect de iluminare omnidirecțională.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.