Bec inteligent Arcwares, GU10, Wifi Smart, 4W, 2700-6500K+RGB, A+, compatibil cu ALEXA

61,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 18
Cod produs - SKU SX001GKINP5

Descriere

Către casa inteligentă, personalizează-ți becul inteligent cu 16 milioane de culori în funcție de starea ta de spirit sau de aubienza de care ai nevoie. Luminozitatea fiecărui bec GU10 este reglabilă, puteți economisi mai mult de 85% energie. Acceptă doar rețea Wi-Fi de 2,4 GHz (nu 5G).

Control vocal sau telecomandă. Funcționarea prin aplicația gratuită "Smart Life" sau controlul vocal de la Amazon Alexa / Google Home / IFTTT. Cu aplicația puteți controla un singur bec LED sau puteți crea un grup pentru toate becurile inteligente.

Lumină albă caldă și redare intensă a culorilor, temperatură de culoare de 2700K și alegere liberă de 16 milioane de culori, ideal ca iluminare de efect pentru acasă și birou ca un bec normal. De asemenea, poate decora perfect pentru petreceri și nunți.

Detalii:

Conexiune: GU10

Putere: 4.5W (echivalent 40W)

Tensiune: 85-265 V AC

Dimensiuni: 55mm (Înălțime) x 50mm (Diametru)

Clasa energetica: A+

Flux luminos: 350 lumeni

Culoare de iluminare: RGB + Temperatura culorii reglabile

Unghi fascicul de lumină: 120º


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.